De commissies

Maak kennis met de commissies van studievereniging Juventas!

Borrel- en feestcommissie

Vind jij het leuk om feestjes en borrels te organiseren? En hou je ervan om met thema’s en allerlei leuke activiteiten te werken? Meld je dan aan voor de Borrel- en feestcommissie!


De Borrel- en feestcommissie organiseert elke maand een leuke borrel en ten minste twee toffe feesten. Deze commissie is vooral gericht op een gezellige sfeer binnen de vereniging. Daar wil jij toch verantwoordelijk voor zijn?

Educatiecommissie

Denk je graag mee over onderwijs en educatie? Kom dan bij de Educatiecommissie!


De Educatiecommissie organiseert eens in de maand allerlei studie-gerelateerde activiteiten. Je verzorgt lezingen, houdt interviews met interessante mensen en biedt cursussen aan. Deze commissie is vooral gericht op het verrijken van de studie.

Activiteitencommissie

Ben jij de persoon uit je vriendengroep die altijd de leuke dingen regelt? Stop met het vrijblijvende organiseren en kom bij de Activiteitencommissie!


De Activiteitencommissie organiseert een keer in de maand een leuke, dag(deel)vullende activiteit. Dit studiejaar zorgt deze commissie in ieder geval voor een ouderdag en een actieve leden-uitje. Is er nog tijd, geld en zin over? Dan mag de commissie uiteraard zelf bepalen om meer activiteiten te organiseren!

Reiscommissie

Is het jouw droom stiekem om reisleider te zijn, maar is het toch de PABO geworden? Treur dan niet langer en kom bij de Reiscommissie!


De Reiscommissie organiseert dit jaar een kleine en een grote reis. Denk hierbij aan een weekendje weg in Nederland, maar ook een super toffe reis in het buitenland! Ben je enthousiast geworden? Join de Reiscommissie!

Mediacommissie

Ambieer je een carrière bij BNN VARA, maar doe je de PABO en wil je toch iets met journalistiek doen? Word dan lid van de Mediacommissie!


De Mediacommissie verzorgt dit jaar de Almanak voor een geweldig jaaroverzicht. Daarnaast verzorgt zij samen met de secretaresse de maandelijkse nieuwsbrief. Als commissielid draag je ook zorg voor fotoreportages en recensies over andere activiteiten die Juventas organiseert. Dus ben jij creatief en hou je van kritisch bezig zijn? Schrijf je dan nu in voor de Mediacommissie!