De commissies

Hieronder vind je de functieomschrijvingen voor de commissies van volgend schooljaar (2021/2022).
Heb je een leuke commissie gevonden, schrijf je dan gelijk in via de link.

Binnen elke commissie heb je de volgende functies, deze kan je kiezen bij het inschrijven bij de inschrijving van de commissie.

Kartrekker:
Als kartrekker leid je de vergaderingen en hou je het overzicht over de commissie.

Secretaris:
Als secretaris zorg je voor de notulen van de vergaderingen.

Penningmeester:
Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor alle geldzaken binnen de commissie.

Lid sociaal:
Als lid sociaal verzorg je de promotie van de activiteiten.

Borrel- en feestcommissie

Vind jij het leuk om feestjes en borrels te organiseren? En hou je ervan om met thema’s en allerlei leuke activiteiten te werken? Meld je dan aan voor de Borrel- en feestcommissie!
De Borrel- en feestcommissie organiseert dit jaar eens in de zes weken een leuk(e) borrel  en ten minste twee toffe feesten. Deze commissie is vooral gericht op een gezellige sfeer binnen de vereniging. Daar wil je toch verantwoordelijk voor zijn?

Educatiecommissie

Denk je graag mee over onderwijs en educatie? Kom dan chillen bij de Educatiecommissie!
De Educatiecommissie organiseert eens in de maand allerlei studie-gerelateerde activiteiten. Je verzorgt lezingen, houdt interviews met interessante mensen en biedt cursussen aan. Deze commissie is vooral gericht op het verrijken van de studie.

Activiteitencommissie

Ben jij de persoon uit je vriendengroep die altijd de leuke dingen regelt? Stop met het vrijblijvende organiseren en kom bij de Activiteitencommissie, waar je werk wel gewaardeerd wordt!
De Activiteitencommissie organiseert eens in de twee maanden een leuke, dag(deel)vullende activiteit. Dit studiejaar zorgt deze commissie in ieder geval voor een ouderdag, een actieve leden-uitje en een sportdag. Is er nog tijd, geld en zin over? Dan mag de commissie uiteraard zelf bepalen om meer activiteiten te organiseren!

Reiscommissie

Is jouw droom stiekem om reisleider te zijn, maar is het toch de PABO geworden? Treur dan niet langer en kom bij de Reiscommissie!
De Reiscommissie organiseert eens in de twee maanden een uitstapje. Denk hierbij aan een museum, pretpark of kerstmarkt. Daarnaast organiseert de commissie een supertoffe reis (zodra Corona het weer toelaat). Ben je enthousiast geworden? Join de Reiscommissie!

Mediacommissie

Ambieer je een carrière bij BNN VARA, maar doe je de PABO en wil je toch iets met journalistiek doen? Word dan lid van de Mediacommissie!
De Mediacommissie verzorgt dit jaar de Almanak voor een geweldig jaaroverzicht. Daarnaast brengt de commissie elke periode (iedere tien weken) het gloednieuwe Juventas Tijdschrift uit en verzorgt zij samen met de secretaresse de maandelijkse nieuwsbrief. Als commissielid draag je ook zorg voor fotoreportages en recensies over andere activiteiten die Juventas organiseert. Dus ben jij creatief en hou je van kritisch bezig zijn? Schrijf je dan nu in voor de Mediacommissie!