Voorzitter

Als voorzitter ben je het gezicht van de vereniging, leid je de vergaderingen en houd je het overzicht over de vereniging. 

Cynthia Buis

Ik ben Cynthia, ik ben 25 jaar en zit in de derde fase van de Pabo Flexibele Voltijd. Misschien ken je me al van voorgaande jaren: ik ben nu drie jaar actief bij Juventas. Mijn liefde voor studieverenigingen is bij mijn studie Psychologie geboren. Sinds ik de Pabo doe, ben ik kartrekker geweest van de Borrel- en feestcommissie en heb ik er al een bestuursjaar op zitten als lid intern educatie. Dit jaar zocht ik het weer iets hogerop en heb ik de rol van voorzitter op me genomen!

Je zou kunnen zeggen dat de vereniging inmiddels echt in mijn hart zit. Ik vind het nog steeds heel fijn om elke dag weer mijn uiterste best te doen om onze mooie vereniging nog beter te maken. Wat ik dit jaar samen met mijn geweldige bestuursleden graag wil bereiken, is een ├ęchte kern opbouwen en heel veel leuke activiteiten neer te zetten voor onze trouwe leden. Het blijft me iedere keer weer verbazen hoeveel leuk, lieve en verschillende leden we hebben en mijn wens is dan ook om een vereniging voor iedereen te zijn en om iedereen wat dichter bij elkaar te brengen.

Contactgegevens:
voorzitter@svjuventas.com