Secretaris

Als secretaris zorg je voor alle administratie van de vereniging zoals de mail en de ledenlijst.

Mila Bernáth

Ik ben Mila Bernáth, 20 jaar oud en vierdejaars Oplis student. Wellicht kennen jullie mij als lid van de feestcommissie vorig jaar of als de secretaris van vorig jaar. Aankomend jaar mag ik nog een jaar de functie van secretaris vervullen. Het afgelopen (studie)jaar hebben we ons allemaal moeten aanpassen en daarbij veel geleerd. Zo hebben we gemerkt dat sommigen van ons zich makkelijker kunnen aanpassen aan de huidige situatie, terwijl anderen liever verlangen naar het normale leven. En dat is niet erg! Met de vereniging hebben we toffe, online activiteiten georganiseerd waar veel enthousiaste en actieve Juv'en aanwezig waren (zelfs docenten deden mee, we worden van alle kanten gesteund en gepromoot!). Ik kijk zeker uit naar het nieuwe "normaal" en heb veel zin in mijn tweede bestuursjaar!

Ik hoop dat we jullie dit jaar nog meer tegemoet kunnen komen en nog meer betrokkenheid kunnen creëren, want deze studievereniging is er immers voor jullie!

secretaris@svjuventas.com