Lid socials

Als lid socials realiseer je alle promotie van de vereniging en zorg je ervoor dat de promo van de commissies op tijd online komt. Verder houd je de website up-to-date en zorg je ervoor dat alle merchandise op tijd geregeld wordt.

Thom Smedes

Voor degene die mij nog niet kennen, ik ben Thom Smedes, 20 jaar oud, kom uit Haarlem en zit in nu in het derde jaar sportklas. Twee jaar geleden ben ik begonnen als kartrekker van de activiteitencommissie en heb vorig jaar de bestuursfunctie Lid extern vervuld. Dit jaar zal ik mij bezig houden met de social media van de vereniging, de website en de merchandise. Ik ben super enthousiast om er een mooi jaar van te maken waarbij we hopelijk weer wat meer fysieke activiteiten kunnen organiseren. Ik houd enorm van gezelligheid en kan niet wachten om samen met jullie een biertje te drinken op één van de borrels of om gewoon even bij te kletsen en kennis te maken bij één van de activiteiten.

lidsocials@svjuventas.com