Lid extern

Als lid extern zorg je voor goede contacten met alle opleidingen binnen de vereniging en houd je goed contact met andere studieverenigingen. Verder ben jij verantwoordelijk voor de ledenwerving tijdens bijvoorbeeld de open dagen en de introductiedagen.

Meike Verbeek

Ik ben Meike, 22 jaar oud en dit jaar 3de jaars Ac. Pabo student. Ik woon in Haarlem, waar ik actief ben als begeleiding van een groep jongeren van 15-18 jaar op scouting. Daarnaast ben ik vaak te vinden op het strand of terras met wat vrienden. Afgelopen jaar heb ik ook met veel plezier in de borrel en feest commissies van Juventas gezeten.

In het volgende bestuur ga ik de taak van Lid Extern uit voeren. Ik ben enthousiast over de functie, omdat ik graag aan andere wil laten zien wat voor een leuke vereniging wij hebben. Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan en jullie snel in het echt te kunnen ontmoeten.

lidextern@svjuventas.com