Leden intern

Als lid intern zorg je ervoor dat alle commissies worden begeleid en ben je de schakel tussen het bestuur en de commissies. Verder zorg je voor een goede communicatie tussen de Hogeschool en de vereniging.

Cynthia Buis

Ik ben Cynthia, ik ben 24 jaar en zit dit jaar in de tweede fase van de PABO Flexibele Voltijd. Ik heb geen uitgesproken hobby's, maar ben altijd in voor een chill-avondje of terrasje met mijn vriend of vriendinnen, en anders poets ik me lekker drie slagen in de rondte op mijn kamer.

Ik hou van dingen organiseren, vind het belangrijk dat anderen niets te kort komen en dat iedereen het naar z'n zin heeft. Met datzelfde idee heb ik me ook opgegeven voor het bestuur. En één en één is nou eenmaal twee, dus als lid intern ga ik er alles aan doen om er zowel vóór de commissies als mét de commissies een heel tof jaar van te maken.

lidintern@svjuventas.com

Casper Fakhouri

Ik ben Casper, 23 jaar oud en vierdeklas kunstklas student. Ik houd er van om gedichten te schrijven en creatief bezig te zijn. Wellicht kennen jullie mij al als winnaar van Teachers Got Talent 2 of van de enige echte podcast van Juventas; JuvenCast. Waarin van alles rondom onderwijs, de pabo en de studievereniging wordt besproken. Dit zal ik volgend jaar zeker nog steeds blijven doen!

Dit studiejaar zal ik samen met Cynthia Buis de functie van lid intern vervullen. Beide gaan wij ons focussen op de commissies.
Ik heb gesolliciteerd voor de functie lid-intern zodat ik studenten kan begeleiden en ondersteunen in de toffe activiteiten die volgend jaar vast en zeker georganiseerd zullen worden. Ik kijk uit naar mijn eerste bestuursjaar, jullie ook!?

casper.fakhouri@hotmail.com
lidintern@svjuventas.com