Commissaris extern

Als commissaris extern zorg je voor goede contacten met alle opleidingen binnen de vereniging en houd je goed contact met andere studieverenigingen. Verder ben jij verantwoordelijk voor de ledenwerving tijdens bijvoorbeeld de open dagen en de introductiedagen.

Liselotte Janssens

Ik ben Liselotte, ik ben 21 jaar en zit in mijn tweede jaar van de voltijd pabo kunstklas. Vorig jaar was ik de secretaris van de commissie der feesten en borrels, dus ben al een jaar actief geweest bij Juventas. Hier kwam ik erachter dat ik het erg leuk vind om betrokken te zijn bij de studievereniging, daarom dat ik dit jaar commissaris extern bij Juventas ben.
Commissaris extern sprak mij meteen aan toen ik besloot bij het bestuur van Juventas te gaan. Mijn visie is om tussen de hogeschool en de studievereniging de banden te versterken en de studievereniging meer op de kaart te zetten. Verder wil ik samen met mijn bestuur een sterke basis voor de vereniging creƫren zodat er mooie activiteiten kunnen worden georganiseerd.

commissarisextern@svjuventas.com