Bestuursfuncties

Hieronder vind je de verschillende bestuursfuncties. Mochten er vragen zijn over de verschillende functies dan kun je ons altijd even mailen of een DM sturen naar onze Instagram!

Voorzitter

Als voorzitter ben je het gezicht van de vereniging, leid je de vergaderingen en houd je het overzicht over de vereniging

Penningmeester

Als penningmeester ben je verantwoordelijk over alle geldzaken binnen de vereniging en zorg je dat het geld eerlijk wordt verdeeld.

Secretaris

Als secretaris zorg je voor alle administratie van de vereniging zoals de mail en de ledenlijst.

Lid Intern

Als lid intern zorg je ervoor dat alle commissies worden begeleid en ben je de schakel tussen het bestuur en de commissies. Verder zorg je voor een goede communicatie tussen de Hogeschool en de vereniging.

Lid extern

Als lid extern zorg je voor goede contacten met alle opleidingen binnen de vereniging en houd je goed contact met andere studieverenigingen. Verder ben jij verantwoordelijk voor de ledenwerving tijdens bijvoorbeeld de open dagen en de introductiedagen.

Lid Socials

Als lid sociale realiseer je alle promotie van de vereniging en zorg je ervoor dat de promo van de commissies op tijd online komt. Verder houd je de website up-to-date en zorg je ervoor dat alle merchandise op tijd geregeld wordt.

Lid educatie

Als lid educatie houd je het Educatieplein up to date en ben je verantwoordelijk voor het studiehuis.