Geslaagden
Beste geslaagden, gefelicteerd met het behalen van het PABO diploma! Jammer genoeg betekent dit wel dat jullie je waarschijnlijk gaan uitschrijven van onze studievereniging. Wij bieden twee opties met betrekking tot de toekomst. Zo kun je kiezen om lid af te worden of alumnus. Lid af houdt in dat je niet meer bent verbonden met de studievereniging, geen contributie meer betaald, maar nog wel uitgenodigd kunt worden voor bijvoorbeeld ons lustrum. Alumnus houdt in dat je niet lid af bent, maar bij bepaalde activiteiten nog uitgenodigd kunt worden (bijvoorbeeld een gala). Mocht je voor de optie alumnus kiezen, dan betaal je nog wel een contributie van €5 per jaar. 

De stappen voor het uitschrijven: 
- Je stuurt een mail naar [email protected], waarin je vermeld dat je je wilt uitschrijven. 
- Je vermeldt of je lid af of alumni wilt worden. 
- Je bent uitgeschreven wanneer je een bevestigings mail ontvangt.

Openingsborrel
Back to school! Het nieuwe studiejaar is begonnen en dat betekent dat we weer lekker met de neus in de boeken mogen. Ook dit jaar zullen wij als studenten en vereniging nog last hebben van corona en de daarbijhorende maatregelen. Opzich lekker opstarten, maar helemaal ideaal is het niet. De afgelopen dagen hebben wij een heleboel nieuwe leden weten te werven, allereerst welkom bij Juventas! Voor de nieuwe leden (en ook de oude) is een openingsborrel geen verkeerd idee dus deze staat zeker op de planning. Ergens in de aankomende week ontvangen jullie hier meer informatie over. 

Commissies
Ook dit jaar zijn we weer opzoek naar actieve leden voor een van onze commissies. Op onze instagram pagina zijn de commissies al kort geintroduceerd. Mocht je deze nou gemist hebben, kun je hieronder nog even rustig doorlezen wat de commissies inhouden. Spreekt een commissie je aan, dan kun je je aanmelden via de link in onze Instagram bio of door op onderstaande link te klikken.
http://(shttps://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfku_0W2HlrHYiwRxAuF83IMR3fsPAKTX4GIrc2OZ6tcK6IgQ/viewform?usp=pp_urlvjuventas)

Borrel- en feestcommissie:
Dit jaar hebben we ervoor gekozen om de borrel en feestcommsissies aan elkaar te koppelen. Deze supertoffe commissie organiseert de maandelijkse borrel en zullen dit jaar 2 geweldige en enorm gezellige feesten organiseren! We gaan ervan uit dat dit net zulke knalfeesten worden als die van afgelopen jaren!

De activiteiten commissie:
Deze supertoffe commissie organiseert verschillende educatieve en non-educatieve activiteiten. Alles mag en alles kan, zolang het maar realiseerbaar is. Heb jij nou vet leuke ideeën voor bepaalde activiteiten of lijkt het je leuk om het idee voor de energizersportdag, die door corona niet door kon gaan, verder uit te werken en te organiseren, dan is dit je kans!

De educatiecommissie:
In onze studievereniging staat educatie centraal, een educatiecommissie kan dan ook zeker niet ontbreken in onze vereniging. De educatiecommissie verzorgt meerdere leerzame activiteiten, zoals workshops en lezingen. Vorig jaar kon je je bijvoorbeeld aanmelden voor de ehbo-cursus en de anti-stress cursus. Spreekt dit jou aan? Wacht niet en meld je aan!

De almanak:
De almanak commissie is een commissie voor de echte creabea's onder ons. Deze commissie verzorgt namelijk ons jaarboek, hoe tof! Als lid van deze commsissie zal je bij elke activiteit, elke borrel en elk feest aanwezig zijn om foto's te maken.

De buitenlandcommissie:
Nieuw in het rijtje van commissies is de buitenland commissies. Wij als bestuursleden hebben als grote droom om dit jaar met zoveel mogelijk mensen van de studievereniging op buitenlandreis te gaan (mocht corona het toelaten). Lijkt het jou nou leuk om je hier in te verdiepen? Meld je dan zeker aan! We zijn ook van plan om de internationalisering van de derdejaars erbij te betrekken.. Zeker iets om over na te denken dus.