Openingsborrel
De openingsborrel, dit jaar anders dan anders, maar zeker niet minder leuk. De openingsborrel zal online plaatsvinden op 3 november om 20:00 uur. De commissie heeft hard lopen brainstormen over de vormgeving, dit is voor ons allen nog een verrassing!
Mocht je je willen inschrijven dan kan dat via de link in onze instagram bio (svjuventas). Doe dit optijd, wat vol=vol!!

Onze website
De afgelopen weken is onze lid extern hard bezig geweest met het vernieuwen van de website. Zo is er nu een kopje met foto's en video's van het gala van het afgelopen jaar, zijn de foto's van het huidige bestuur vernieuwd en komt er een kopje voor de nieuwsbrief, zodat je hem altijd terug kan lezen! Ook hebben we nog wat merchandise te koop.. Neem vooral even een kijkje en stay tuned voor meer!

Corona
Het zal jullie vast niet ontgaan zijn, de nieuwe maatregelen. Ons sociale leven wordt even op stop gezet, vet balen! Maar des te meer tijd kunnen we besteden aan onze studie. Wij zullen jullie hier ook een beetje bij helpen door af en toe wat lesideeĆ«n, spelletjes en coƶperatieve werkvormen te delen op onze site en Instagram. Mocht je zelf nou een super leuke les hebben gegeven en wil je deze graag delen, stuur dan een mail naar [email protected], dat zouden wij heel tof vinden!