De kerstborrel 
De tweede borrel komt eraan! Wat leuk dat zo veel van jullie zich hebben ingeschreven. Vergeten jullie niet om je kerstpakketje op te halen? Tot en met vrijdag vier december kan je je kerstpakket komen ophalen in het Juventas hok. Vergeet dan ook vooral niet om om de almanak van afgelopen jaar te vragen!

Wat betreft andere activtieiten zijn de actico en de educatiecommissie achter de schermen druk bezig. We krijgen het (online) een beetje onder de knie en zijn enthousiast met wat wij jullie in 2021 kunnen gaan bieden!

Website
Wij als studievereniging zijn er ook om jullie te helpen met de studie. Dit gaat nu niet zo heel makkelijk, omdat het contact tussen bestuur en leden niet erg groot is. Iedereen is op een andere dag aanwezig op de hogeschool en veel kiezen ervoor om op vrije dagen lekker thuis te studeren, begrijpelijk. Om toch aan deze behoefte te voldoen zijn wij bezig met het ontwerpen van een educatie tabblad op onze website. Op dit tabblad kan je straks tips, lesidee├źn en nog veel meer vinden. Gaande het jaar zal dit tabblad steeds groter worden. En daarvoor hebben we jouw input nodig! Mocht je nou een toffe les gegeven hebben en wil je dit graag delen, maar vind je het schrijven van een uitwerking iets te veel tijd kosten. Laat dit je dan niet tegenhouden en neem contact op via de mail. Een van ons zal dan de les zo goed mogelijk proberen uit te werken, zodat meerdere deze les kunnen gebruiken!

De decembermaand
 
Zijn jullie het met me eens dat het jaar 2020 voorbij gevlogen is? Wat een bijzonder, gek en toch leerzaam jaar was dit. Wij hopen als ieder ander dat 2021 een beter en positiever jaar wordt! Gelukkig hebben we nog wel de geliefde december maand voor de deur staan. De leukste maand van het jaar!? Probeer deze maand, ondanks alle omstandigheden, toch te genieten van de aanwezigheid van vrienden en familie en natuurlijk stage. Aankomende vrijdag zullen de meeste van jullie hun eerste sinterklaasviering op stage meemaken, bereid je voor op drukte haha! En ook het jaarlijkse kerstdiner komt eraan. Hoe leuk zou het zijn als je die mag en gaat bijwonen! Wij wensen jullie allemaal heel veel plezier! 

En stay tuned, want rond kerst kunnen jullie van ons ook een leuk berichtje verwachten!

Samen studeren
Periode twee is van start gegaan, succes allemaal! 
Samen met een aantal docenten van de pabo hebben wij voor jullie het studiehuis kunnen opzetten. Elke woensdag, donderdag en vrijdag zijn er plekken te reserveren op de hogeschool. Wij hebben dit georganiseerd zodat het studeren wat minder saai wordt. Samen met mede studenten kan je lekker werken aan je deadlines of leren voor tentamens. Mocht je je in willen schrijven dan kan dat via de google forms die te vinden is in onze instagram bio. Reserveer optijd, want er mogen maar negen mensen tegelijk in een lokaal. 
Daarbij moeten wij vooralsnog de coronaregels van de hogeschool volgen. Je houdt ander halve meter afstand en draagt een mondkapje indien dit niet te waarborgen is. Op de gang draag je sowieso een mondkapje, maar dat hoeven we jullie niet meer te vertellen :)