Nieuwsbrief April

Ommetje
De competitie in de ommetjes app wordt goed ontvangen. Een groot aantal Juv'en is fanatiek aan het wandelen! Mocht je je nou ook mee willen doen dan kan dit met de volgende code: CLQGG.

6 april - 2021
Roast of the sexes

Kom jouw geslacht vertegenwoordigen op de volgende Juventas borrel. Er zijn twee teams gemaakt, voor elk geslacht een team die elkaar gaan roasten. Heb je je nog niet ingeschreven dan kan dit via de link in onze instagram bio!
Ook voor deze borrel zijn er weer borrelpakketen geregeld!

15 april - 2021
Lezing: Het is oké om even niet oke te zijn!

"Voor mentaal sterke mensen zijn de nieuwe maatregelen al zwaar, laat staan hoe ondraaglijk het is voor mensen met een psychische kwetsbaarheid." - Ivanka
Onze secretaris van vorig jaar gaat een bijzondere lezing geven. De lezing gaat over onze mentale gezondheid en hoe we ons ondanks deze gekke en vervelende tijd, toch een beetje goed kunnen voelen.
Gelukkig is er licht aan de horizon, maar dit neemt niet weg dat een jaar, een hele lange tijd is en dat het goede vooruitzicht voor ons nog best ver lijkt.
De lezing zal op 15 april plaatsvinden. Er wordt nog gekeken of dit in 1 keer fysiek kan, of dat de lezing meerdere keren wordt gegeven op verschillende data. Je kunt je inschrijven via de link in onze instagram bio!

Het studiehuis
Juventas biedt nog steeds de mogelijkheid om op de hogeschool te studeren. Wij zijn blij om te vertellen dat de opkomst sreeds groter is. Komen er nou wat deadlines aan en wil je even goed je best doen. Schrijf je dan zeker in! Je krijgt de mogelijkheid om andere studenten te zien, die je normaal gesproken niet fysiek of bijna niet fysiek kan zien. Grijp je kans! Daarbij vinden wij het ook erg gezellig om een praatje te maken dus kom vooral even langs bij ons hok. Wie weet tot snel!

Nieuw bestuur
Wij zijn opzoek naar nieuwe bestuursleden! Begin deze maand zijn de inschrijvingen geopend. Wij zoeken leden die het leuk lijkt om activiteiten te managen en te organiseren. Daarbij zijn we ook opzoek naar leden die zich willen inzetten voor het creëren van meer betrokkenheid tussen de opleidingen van de faculteit. En natuurlijk gezelligheid! Ben je nog niet helemaal overgehaald en zou je meer informatie willen, kom dan gerust even langs of stuur een dm!